Last Minute Rondreis Vietnam

Rondreizen vergelijken

Vergelijk 10 verschillende Rondreizen.

Vergelijk Rondreizen

Een goedkope rondreis door Vietnam

Een rondreis door Vietnam is een bijzondere ervaring. Het land van de draak, zoals Vietnam ook wel genoemd wordt, kent veel diversiteit in landschappen en natuur. Tijdens het rondreizen door Vietnam beleef je van alles. Zo krijg je uitgebreid de kans om de Vietnamese cultuur te snuiven en alles te leren over de rijke historie van het land. Ontdek de hoofdstad Hanoi met zijn interessante koloniale verleden en reis door naar het oude Saigon. Een rondreis door Vietnam is een vakantie vol afwisseling.

Populaire Rondreizen

Hanoi

Een hoogtepunt dat je zeker niet wilt missen tijdens jouw last minute rondreis door Vietnam is de hoofdstad Hanoi. Deze levendige stad is een perfect startpunt voor de vakantie. Als je echt alles van deze drukke stad wilt zien, zul je uitgebreid de tijd moeten nemen. Het wordt dan ook aangeraden om een rondreis door Vietnam te boeken voor minimaal 3 weken. In Hanoi vind je allerlei leuke bezienswaardigheden, zoals de Tempel van de Literatuur en het Ho Chi Minh mausoleum met het gelijknamige museum.

Hoogtepunten van de reis

Behalve Hanoi, zul je tijdens jouw goedkope rondreis door Vietnam tevens Halong Bay bezoeken. Deze prachtige baai wordt ook wel ‘’het wereldwonder van Vietnam’’ genoemd en is het meest gefotografeerde plekje van het land. Andere hoogtepunten zijn de steden Hué en Hoi An. Deze laatste wordt zelfs beschermd als werelderfgoed door UNESCO. Nog meer zien dan alleen Vietnam? Dan kun je een rondreis boeken door Vietnam en Cambodja, of kiezen voor een rondreis waarbij je Vietnam combineert met zowel Cambodja als Laos.

Trein of fiets

Goede tips voor een Vietnam rondreis? Pak zo vaak mogelijk de trein! De trein is het gemakkelijkste en snelste vervoersmiddel in Vietnam. Bijna alle bekende steden zijn via het spoornetwerk met elkaar verbonden. Tijdens de treinreis wordt je beloond met de meest prachtige uitzichten. Je ziet de meest bijzondere landschappen aan je voorbij trekken. Ook met de fiets kun je leuk rondreizen door Vietnam.

Vriendelijke bevolking

Tijdens het rondreizen door Vietnam kom je dichtbij de lokale bevolking. Je komt erachter hoe zij leven, welke gewoontes er heersen en hoe hun dagelijks leven er precies uit ziet. De lokale bevolking is vriendelijk en draagt toeristen een warm hart toe. Dit zul je ongetwijfeld merken tijdens een rondreis door Vietnam. Hun ontspannen levensstijl en attitude zullen ongetwijfeld een prettig effect hebben op je gemoedstoestand. In Vietnam is alles relaxt!

Paradijselijke stranden

Je zult je niet gauw vervelen tijdens een rondreis in Vietnam. 2 weken, 3 weken of zelfs een maand rondreizen? In Vietnam is altijd van alles te zien en te ontdekken. Behalve mooie natuur en een rijke cultuur, beschikt Vietnam ook over paradijselijke stranden. Tijdens een rondreis door Vietnam zullen zon, zee en strand liefhebbers dan ook zeker aan hun trekken komen.

Vietnam, Cambodja en Laos

Wie de ontdekkingsreis van zijn leven wil maken, boekt een rondreis door zowel Cambodja als Vietnam. Ook kun je kiezen voor een rondreis waarbij je Vietnam combineert met Cambodja en Laos. Individueel of met een groepsreis, alles is mogelijk. Beleef het avontuur dat je nooit meer zult vergeten en boek direct!

Rondreizen vergelijken

Vergelijk 10 verschillende Rondreizen.

Vergelijk Rondreizen

Blog

© 2024 — rondreisdirect.nl — development by Harris Software