Last Minute Rondreis Kroatië

Rondreizen vergelijken

Vergelijk 2 verschillende Rondreizen.

Vergelijk Rondreizen

Een last minute rondreis door Kroatië

Een last minute rondreis maken door het zonnige Kroatië? Je regelt het zo via Rondreisdirect. In het online overzicht vind je binnen een oogwenk een perfecte en goedkope rondreis langs de mooiste plekken in Kroatië. Van het historische stadje Dubrovnik tot de schitterende natuur in Plitvice National Park, Kroatië heeft iedere reiziger iets te bieden. Geniet van de heerlijke temperaturen en prachtige landschappen!

Populaire Rondreizen

Een voordelige vakantie

Een goedkope rondreis door Kroatië is gemakkelijk te regelen. De prijzen liggen er een stuk lager dan in Nederland. Je zult dan ook weinig geld kwijt zijn aan eten en drinken. Ook de reis zelf is voordelig te regelen. Je kunt bijvoorbeeld een rondreis door Kroatië maken met eigen vervoer om lekker goedkoop uit te zijn. Natuurlijk is het ook mogelijk om voor een goede prijs een rondreis door Kroatië met het vliegtuig te boeken.

Zelf je route samenstellen of toch een georganiseerde rondreis?

Rondreizen door Kroatië met de auto is goed te doen. Je kunt zelf je route uitstippelen en kiezen waar je allemaal heen wilt. Zo ben je flexibel en kun je zelf bepalen hoe lang je overal verblijft. Ook is het mogelijk om een georganiseerde rondreis door Kroatië te maken. Dan maak je de rondreis door Kroatië met de bus. Dit is een gemakkelijke manier van reizen die weinig voorbereiding vergt. Je ziet alle hoogtepunten van het land, zonder zelf druk te hoeven zijn met organiseren.

Historisch Dubrovnik

Natuurlijk is het hoogtepunt van jouw rondreis door Kroatië de historische stad Dubrovnik. Het stadscentrum staat al jaren op de werelderfgoedlijst van UNESCO en wordt met recht ‘De parel van de Adriatische zee’ genoemd. Het oude centrum is waanzinnig mooi. De kronkelende straatjes zijn werkelijk een lust voor het oog. Ook de eeuwenoude stadsmuren zijn geweldig om overheen te lopen. Het is dan ook niet voor niets dat de cast van de Amerikaanse hitserie Game of Thrones hier vele afleveringen heeft opgenomen.

Plitvice National Park

Tijdens het rondreizen door Kroatië kom je langs ontzettend veel mooie natuurgebieden. Tijdens het rondreizen van Zagreb naar het zuiden van Kroatië kom je langs Plitvice National Park. Dit groene park huisvest de beroemde Plitvicemeren en -watervallen. Het sprookjesachtige natuurgebied beschikt over verschillende wandelroutes. Je kunt er ook prachtige boottochten maken of een plek in het kleine treintje bemachtigen.

Highlights van een rondreis door Kroatië

Andere rondreis tips in Kroatië zijn Mljet Nationaal Park met zijn prachtige zoutmeren en het kustplaatsje Sibenik. Deze eeuwenoude stad heeft, net als Dubrvonik, verschillende gebouwen die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staan. Het contrast van de oranje daken en helderblauwe zee is prachtig om te zien. Ook het eiland Vis en de nabije stad Split zijn echte trekpleisters. Toeristen van over de hele wereld komen hier genieten van de rijke historie en prachtige stranden.

Een rondreis door Kroatië en Slovenië

Wil jij de rondreis van je leven maken en toch lekker goedkoop uit zijn? Dan is rondreizen door Kroaie de perfecte oplossing voor jou. Cultuur, historie, natuur en heerlijke stranden, je vindt hier alle ingrediënten voor een topvakantie. Wie nog meer avontuur wil beleven kan zijn of haar rondreis door Kroatië combineren met een bezoek aan Slovenië. Ook dit land grenst aan de Adriatische Zee en heeft een paar prachtige hoogtepunten om te ontdekken.

Rondreizen vergelijken

Vergelijk 2 verschillende Rondreizen.

Vergelijk Rondreizen

Blog

© 2024 — rondreisdirect.nl — development by Harris Software