Last Minute Rondreis Sicilië

Rondreizen vergelijken

Vergelijk 3 verschillende Rondreizen.

Vergelijk Rondreizen

Een prachtige rondreis door Sicilië

Ben jij gek op Italië? Dan moet je zeker eens een rondreis door Sicilië maken! Dit prachtige eiland in de Middellandse Zee heeft alle elementen die een perfecte vakantie nodig heeft. Heerlijke stranden, een smakelijke keuken, sfeervolle dorpen en prachtige steden. Tel daar bijzonder mooie natuur bij op en je hebt de perfecte reis te maken. Maak nu een last minute autorondreis door Sicilië en ontdek wat het spannende eiland allemaal voor jou in petto heeft!

Populaire Rondreizen

Alles wat je nodig hebt voor een perfecte vakantie

In Sicilië vindt je alle elementen voor een perfecte vakantie. Er zijn oneindig veel highlights te bezoeken, waardoor Sicilië perfect is voor een mooie rondreis. Of je nu kiest voor een groepsrondreis of een individuele rondreis door Sicilië, je beleeft er de vakantie van je leven. Proef de typisch Italiaanse sfeer in de meest authentieke dorpjes. Maak roadtrips door de ruige natuur en geniet van de heerlijke temperaturen. Het afwisselende eiland is een van de leukste vakantiebestemmingen in heel Italië.

Kleurrijk Palermo

Tijdens een autorondreis door Sicilië zijn er allerlei hoogtepunten om te bezoeken. Allereerst natuurlijk het bruisende Palermo. Deze stad staat bekend als het hart van de Italiaanse maffia. Maar zodra je ook maar één stap zet in deze vrolijke stad vergeet je direct alle vooroordelen. Palermo is een kleurrijke stad vol roerige markten, prachtige kathedralen en eeuwenoude bouwwerken. De sfeer is er gezellig en gemoedelijk en je voelt je er alles behalve onveilig.

Authentieke dorpjes

Nog leuker dan de steden, zijn alle prachtige dorpjes die je zult tegenkomen tijdens een autorondreis door Sicilië. Tijdens een 12 daagse groepsrondreis over Sicilië bezoek je de barokdriehoek. Dit gebied in het zuidoosten van Sicilië wordt zo genoemd vanwege de grote hoeveelheid aan schattige dorpjes met barokke dorpskernen. Ieder dorpje in dit gebied is op zijn eigen manier charmant. De dorpjes ademen de typische sfeer die zo kenmerkend is voor Italië. Andere leuke tips om te bezoeken zijn dorpjes als Noto, Modica, Enna, Cefalu en Ragusa. Deze mag je zeker niet overslaan tijdens jouw rondreis door Sicilië.

Prachtige natuur

Behalve mooie steden en dorpjes, vind je op Sicilië tevens prachtige natuurgebieden. Veel toeristen reizen speciaal af naar het eiland vanwege de beroemde vulkaan de Etna. Deze bevindt zich langs de oostkust van Sicilië en is prachtig om te beklimmen. Een ander prachtig natuurfenomeen dat je zult tegenkomen tijdens een autorondreis door Sicilië is de zoutvlakte van Trapani. Deze zoutmeren in het westen van Sicilië zijn felroze gekleurd en ontzettend fotogeniek. Een echte must-see tijdens jouw individuele rondreis over Sicilië.

Direct jouw rondreis door Sicilië boeken

Bij Rondreisdirect heb je de keuze uit verschillende goedkope aanbiedingen voor de groepsrondreizen naar Sicilië. Kies bijvoorbeeld voor een deal van 8 dagen, 14 dagen of 15 dagen en ontdek het prachtige Zuid Italië. Je kunt kiezen uit bekende aanbieders als Kras en TUI en boekt binnen enkele minuten jouw fly drive. Boek nu een Agriturismo op een mooie landelijke locatie en laat het genieten beginnen!

Rondreizen vergelijken

Vergelijk 3 verschillende Rondreizen.

Vergelijk Rondreizen

Blog

© 2024 — rondreisdirect.nl — development by Harris Software