Last Minute Rondreis Griekenland

Rondreizen vergelijken

Vergelijk 15 verschillende Rondreizen.

Vergelijk Rondreizen

Rondreizen door Griekenland

Griekenland is het perfecte vakantieland voor een mooie, zonnige rondreis. Het Zuid Europese land heeft een ontzettend rijke historie. Er is dan ook veel te beleven op het gebied van geschiedenis en cultuur. Kijk je ogen uit aan bezienswaardigheden uit allerlei verschillende tijdperken en geniet daarnaast van de heerlijke Griekse zon. Rondreizen door Griekenland betekent namelijk ook heel veel zon, zee en strand!

Populaire Rondreizen

Een rijke historie

Een rondreis door Griekenland is perfect voor diegenen die interesse hebben in geschiedenis. Het land is de bakermat van onze Europese beschaving. Tijdens het rondreizen door Griekenland zul je zien dat er overal overblijfselen van de Oudheid te bezichtigen zijn. Maar Griekenland heeft nog veel meer te bieden dan een rijke historie. Het land beschikt tevens over prachtige natuur, charmante dorpjes en paradijselijke eilanden.

Indrukwekkend Athene

Een rondreis maken door klassiek Griekenland? Dan begin je natuurlijk in de hoofdstad Athene. Deze stad staat centraal tijdens jouw rondreis over het vasteland van Griekenland. De stad herbergt tal van bijzondere monumenten, zoals het Parthenon, de Tempel van Nike, het Erechtheion en de Propyleeën. Ook het Akropolis museum, bovenop de gelijknamige tafelberg, is de moeite van het bezoeken meer dan waard.

Middeleeuwse pracht op Rhodos

Een andere mooie plek die je tegen zult komen tijdens het je rondreis door Griekenland is de middeleeuwse stad Rhodos. Deze stad ligt op het gelijknamige eiland en is zeer interessant om te ontdekken. De oude binnenstad wordt door UNESCO beschermd als werelderfgoed en is prachtig om doorheen te wandelen. Overal waar je kijkt zie je indrukwekkende historische bouwwerken, zoals het Grootmeesters Paleis, het Grote Ziekenhuis en de Straat van de Ridders.

Eilandhoppen

Als je een georganiseerde rondreis door Griekenland boekt, kun je zelf kiezen hoe je wilt reizen. De gemakkelijkste optie is per auto. Wil je een rondreis over de eilanden van Griekenland maken, dan zul je regelmatig de boot moeten nemen. Eilandhoppen is erg populair bij vakantiegangers. Hierbij ‘hop’ je van het ene eiland naar het andere en beleef je een heerlijke zonvakantie vol afwisseling. Een leuke mogelijkheid is bijvoorbeeld een rondreis over de Cycladen van Griekenland.

Peloponessos

Ook Peloponessos is niet te missen tijdens een rondreis door Griekenland. Dit is het meest zuidelijke deel van het Griekse vasteland, waar heel veel mooie plekken te bezoeken zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de kleurrijke havenstad Kalamata, het historische Methoni en de eeuwenoude burcht van Mycene. Ook een boottocht door het Kanaal van Korinthe is ontzettend mooi.

Boek jouw last minute rondreis door Griekenland

Wie op zoek is naar een last minute rondreis door Griekenland hoeft niet lang te zoeken: bij Rondreis direct heb je ruim de keuze. Je vind zonder moeite een goedkope rondreis door Griekenland die helemaal aansluit bij jouw reiswensen. Wil je een rondreis maken door Griekenland van 15 dagen, een weekje of juist langer? Alles is mogelijk!

Rondreizen vergelijken

Vergelijk 15 verschillende Rondreizen.

Vergelijk Rondreizen

Blog

© 2024 — rondreisdirect.nl — development by Harris Software