Last Minute Rondreis Namibië

Rondreizen vergelijken

Vergelijk 5 verschillende Rondreizen.

Vergelijk Rondreizen

De ultieme bucketlist vakantie: een rondreis door Namibië

Een rondreis door Namibië zal je nog lang bijblijven. Je zult dan ook niet heel vaak in je leven oog in oog staan met een kudde giraffen of wandelen door de zandduinen van de Sossusvlei. Rondreizen door Namibië is een onvergetelijke ervaring. Overnacht in een safaritent of luxe lodge en maak overdag de meest bijzondere avonturen mee. Bij Rondreisdirect vind je altijd een goedkope rondreis door Namibië die perfect bij jou past.

Populaire Rondreizen

De Big Five spotten

De absolute hoogtepunten van een rondreis door Namibië zijn natuurlijk Etosha National Park en de beroemde Sossusvlei. Nergens ter wereld heb je zoveel kans om de Big Five te spotten als in Etosha National Park. Er zijn veel open vlaktes en honderden drinkplaatsen waar de kans om een neushoorn, giraffe, olifant, leeuw of zelfs luipaard tegen het lijf te lopen levensgroot is. Ook zie je hordes buffels en antilopen langs racen en geniet je er van de bijzondere natuur.

Woestijnen

De tweede bestemming die je zeker niet wilt missen tijdens het rondreizen door Namibië is de Namibwoestijn met de bijbehorende Sossusvlei. Wie door deze afgelegen, felrode zandduinen struint krijgt even het gevoel alleen op de wereld te zijn. Nergens anders vind je zulke bijzondere natuur als in Namibië. Een ander voorbeeld hiervan is de Kalahari woestijn. Een droog gebied dat zich uitstrekt over ruim 900.000 km². Hier maak je bijzondere dagtrips en spot je tevens allerlei wilde dieren.

Cultuur snuiven in Windhoek

Natuurlijk wil je tijdens een last minute rondreis door Namibië ook Windhoek verkennen. Deze stad is het culturele hart van het land. Je vindt hier inwoners afkomstig van over de hele wereld. Van inheemse stammen tot Nederlanders, Britten, Duitsers en Zuid-Afrikanen, Windhoek is een mix van vele culturen. Dit maakt de stad enorm gezellig en rumoerig. Je bezoekt er allerlei leuke bezienswaardigheden, zoals het oude station, het parlementshuis en een historisch fort.

Rijden door Namibië

Het is natuurlijk het allerleukste om zelf te rijden tijdens je rondreis door Namibië. Je profiteert van ultieme vrijheid om zelf je route uit te stippelen en kunt zelf het reistempo bepalen. Toch vinden veel toeristen het fijn om hun rondreis door Namibië met chauffeur te boeken. Het rijden in Namibië kan namelijk even aanpassen zijn als je het nooit eerder gedaan hebt. Het grootste deel van de wegen bestaat uit onverharde paden en men rijdt er aan de linkerkant. De beste auto voor een rondreis door Namibië is dan ook de 4x4. Hierin worden de hobbels gedempt en heb je meer comfort.

Combi-reizen naar Botswana, Zuid Afrika en Zimbabwe

Een goedkope rondreis door Namibië is voor veel reizigers een droom. Bij Rondreisdirect komen deze dromen uit en boek je een last minute rondreis door Namibië voor een super voordelige prijs. Wil je naast Namibië ook andere plekken verkennen? Combineer je rondreis door Namibië dan met een trip naar Botswana. Echte avonturiers maken een ontdekkingstocht in de vorm van een rondreis door Zuid Afrika, Namibië, Botswana en Zimbabwe.

Rondreizen vergelijken

Vergelijk 5 verschillende Rondreizen.

Vergelijk Rondreizen

Blog

© 2024 — rondreisdirect.nl — development by Harris Software