Last Minute Rondreis Jordanië

Rondreizen vergelijken

Vergelijk 7 verschillende Rondreizen.

Vergelijk Rondreizen

Een rondreis door Jordanië: een exotisch avontuur

Een exotisch avontuur vol verrassingen, dat is een rondreis door Jordanië. Deze fascinerende plek heeft tal van mooie bezienswaardigheden om te ontdekken. Wat dacht je van de eeuwenoude stad Petra en het waanzinnige Jerash? Tijdens het rondreizen door Jordanië kun je uitgebreid cultuur snuiven. Het land heeft een ontzettend interessante geschiedenis. Overal waar je gaat vind je historische bouwwerken en culturele artefacten. Ontdek de rijke cultuur van Jordanië tijdens een rondreis van 8 dagen.

Populaire Rondreizen

Twee werelden in Amman

De hoogtepunten van een rondreis door Jordanië zijn natuurlijk Amman en Wadi Rum. De hoofdstad van het land is gebouwd op heuvels en bestaat uit twee, totaal verschillende delen. Waar het ene deel van Amman modern en westers is, bevind je je in het andere deel in een totaal andere wereld. Dit deel van de stad is juist een traditionele Islamitische bestemming. Je kunt er urenlang ronddwalen en genieten van tientallen oude bezienswaardigheden.

Wadi Rum woestijn

Het tweede hoogtepunt van de rondreis door Jordanië is Wadi Rum. Deze prachtige vallei in het zuiden van het land beneemt je direct de adem. Roodbruine duinen, hoge rotsen en oneindig veel zand: Wadi Rum is misschien wel de mooiste woestijn ter wereld. Tijdens een rondreis door Jordanië van 10 dagen krijg je uitgebreid de kans om het mooie landschap te ontdekken. Je kunt zelf kiezen of je liever alleen reist of kiest voor een rondreis door Jordanië met privé chauffeur.

Historie in Jerash

Een andere bijzondere bestemming die je kunt bezoeken tijdens een goedkope rondreis door Jordanië, is Jerash. Deze prachtige stad ademt een rijke historie. Het was ooit een van de belangrijkste Grieks-Romeinse steden van het Midden-Oosten. Tot op de dag van vandaag zijn er overal in de stad ruines te vinden die doen herinneren aan deze tijd. Sommigen hiervan zijn maar liefst 2000 jaar oud.

De geneeskracht van de Dode Zee

Behalve cultuur snuiven en alles leren over historische gebeurtenissen, kun je in Jordanië ook heerlijk ontspannen. Het westen van het land ligt aan de Dode Zee. Wat deze zee zo bijzonder maakt is het hoge zoutgehalte van het water. Dit geeft het water een unieke genezingskracht en zorgt ervoor dat je tijdens het zwemmen zonder moeite op het water blijft drijven. In Jordanië beleef je én een mooie rondreis én een heerlijke vakantie aan het strand.

Een rondreis door Israel en Jordanië

Kun jij niet wachten om de rijke cultuur van Jodanie te gaan ontdekken? Boek dan nu een last minute rondreis en vertrek direct naar het prachtige Jordanië. Je kunt je rondreis door Jordanië goed combineren met een bezoek aan Israel. Zo boek je bij Rondreisdirect bijvoorbeeld een rondreis door Israel en Jordanië met een reistijd van 8 dagen, en dat voor een voordelige prijs. Boek nu jouw goedkope rondreis door Jordanië en ga op ontdekkingsreis.

Rondreizen vergelijken

Vergelijk 7 verschillende Rondreizen.

Vergelijk Rondreizen

Blog

© 2024 — rondreisdirect.nl — development by Harris Software