Last Minute Rondreis Sardinië

Rondreizen vergelijken

Vergelijk 3 verschillende Rondreizen.

Vergelijk Rondreizen

Een ontspannende rondreis maken in Sardinië

Sardinië is een droombestemming van iedereen die van strand houdt. Het eiland beschikt over de meest paradijselijke stranden die je je maar kunt voorstellen. Goudgeel zand, een azuurblauwe zee en een prachtig uitzicht: daar droomt toch iedere vakantieganger van? Wie wil genieten van alles dat Sardinië te bieden heeft kan een mooie rondreis maken. Overal op het eiland zijn oude overblijfselen te vinden uit de prehistorie en ook op het gebied van natuur heeft Sardinië veel te bieden. Boek nu een mooie individuele rondreis door Sardinië en ontdek op je gemakje dit alles en meer.

Populaire Rondreizen

Mooie natuur

Tijdens het rondreizen door Sardinië kijk je je ogen uit aan de prachtige natuur. Niet alleen vliegen de hagelwitte stranden je om de oren, je vindt er nog veel meer natuurschoon. Zo kun je er de Gola di Gorropu bezoeken, één van de diepste kloven van Europa. Wandelaars doen er goed aan het mooie Giara di Gesturi natuurpark te bezoeken. Dit groene landschap vol wilde paarden is een droom voor wandelaars. Tijdens een rondreis door Sardinië kun je er gemakkelijk een dagje heen gaan. Een andere aanrader is het indrukwekkende Gennargentu gebergte, waar je tevens prachtige wandeltochten kunt maken.

De grotten van Neptunus

Een absoluut hoogtepunt voor natuurliefhebbers zijn de druipsteengrotten van Neptunus. Deze ‘Grotte di Nettuno’ zijn te vinden nabij Alghero, een van de grootste steden van Sardinië. Je kunt de grotten per boot vanuit de stad bezoeken, of te voet bereiken door middel van een wandeling. Een bezoekje aan de grotten is absoluut een van de leukste ervaringen die je zult meemaken tijdens het rondreizen door Sardinië.

Cagliari

Behalve mooie natuur heeft Sardinië tevens erg leuke steden. Zo zul je tijdens een individuele rondreis door Sardinië ongetwijfeld even stoppen in Cagliari, de hoofdstad van het eiland. Deze zuidelijke stad is een prachtige wirwar van kleurrijke, smalle straatjes. Je kunt er heerlijk traditioneel Italiaans dineren of een gezellige buurtmarkt bezoeken.

Eeuwenoude bouwwerken

Tips voor wie cultuur wil snuiven tijdens zijn rondreis door Sardinië: breng een bezoekje aan de Nuraghe! Deze eeuwenoude stenen bouwwerken n vind je overal op het eiland. De mysterieuze stapels stenen stammen van 3000-800 voor Christus en dienden als verdedigingsbouwwerken. Je vindt er ruim 7000 vespreid over heel Sicilië, waarvan Nuraghe Su Nuraxi in Barumini de meest bekende is. Deze wordt beschermd als Werelderfgoed door UNESCO. Een echte must-see tijdens het rondreizen over Sardinië.

In eigen tempo reizen

Wie meer wil zien dan alleen de wonderen van Sardinië kan zijn rondreis door Sardinië uitbreiden met een bezoek aan Corsica. Vertrek je met eigen auto, dan ben je flexibel om te gaan waar je maar wilt. Je vertrekt wanneer het jou uitkomt. Reis geheel op eigen tempo langs de goudkust van Sardinië en bepaal zelf waar je allemaal heen gaat. Dat is het voordeel van een individuele rondreis over Sardinië.

Direct jouw rondreis over Sardinië boeken

Een last minute droomvakantie maken? Dan is een rondreis met fly & drive over Sardinië perfect. Via Rondreisdirect regel je in een keer jouw goedkope rondreis. Maak je keuze uit verschillende goede aanbiedingen en vind de reis die perfect bij jou past. Verblijf in een gezellige Agriturismo midden in de natuur en geniet 10 dagen lang van niets dan rust en ontspanning. Je hebt de keuze uit verschillende aanbieders, waaronder TUI. Boek nu jouw rondreis in Sardinië met fly & drive en je kunt direct op pad!

Rondreizen vergelijken

Vergelijk 3 verschillende Rondreizen.

Vergelijk Rondreizen

Blog

© 2024 — rondreisdirect.nl — development by Harris Software