Last Minute Rondreis Argentinië

Rondreizen vergelijken

Vergelijk 4 verschillende Rondreizen.

Vergelijk Rondreizen

Een bijzondere rondreis door Argentinië

Een rondreis door Argentinië maken is de ervaring van je leven. Van het bruisende Buenos Aires tot de indrukwekkende Iguazu Falls, Argentinië heeft ontzettend veel te bieden. Het land is erg afwisselend. Het ene moment bevind je je in een woestijnachtig gebied vol cactussen en het volgende moment ben je omringd door groene bergen. Wie gek is op natuur zal zich zeker vermaken tijdens het rondreizen door Argentinië. Het land heeft talloze mooie natuurfenomenen om te ontdekken.

Populaire Rondreizen

Sprankelend Buenos Aires

Wie een last minute rondreis door Argentinië maakt, zal zien dat het land oneindig veel mooie plekjes heeft. Natuurlijk wil je tijdens het rondreizen door Argentinië de hoofdstad Buenos Aires bezoeken. In de grootste stad van het land is van alles te doen. Je kunt er musea bezoeken, shoppen en dagenlang ronddwalen door de kleurrijke straten. Beleef een voetbalwedstrijd van een van de lokale teams of leer tangodansen in een gezellige bar, in Buenos Aires beleef je geheid een groots avontuur.

Patagonië en Chili

Dat Argentinië naast mooie steden ook over waanzinnige natuur beschikt zal vast geen nieuws voor je zijn. Menig reiziger boekt een rondreis door Argentinië om tevens het schitterende Patagonië te ontdekken. Hier ben je omringd met indrukwekkende bergen, spectaculaire gletsjers en meer prachtige natuur. Een rondreis door dit deel van Argentinië is tevens goed te combineren met een bezoek aan Chili. Ook in dit buurland is heel veel moois te zien.

Cordoba

Wie een rondreis door Argentinië maakt, kan hier het beste zo’n 3 weken voor uittrekken. Er is zo veel te zien in Argentinië tijdens een vakantie, je wilt natuurlijk niets missen tijdens je rondreis. Een leuke verrassing is de stad Cordoba. Dit is de op één na grootste stad van Argentinië. Cordobo is vol met koloniale architectuur en bijzondere bouwwerken. De stad is niet te missen tijdens een rondreis door Noord Argentinië.

Hoogtepunten

Andere plekken die je echt wilt zien tijdens het rondreizen door Argentinië zijn de beroemde Igazu watervallen en Cerro Colorado. Dit natuurgebied is te vinden in de regio Cordoba en bestaat uit een ruig maar prachtig rots landschap. Als een cowboy te paard door Cerro Colorado rijden is een waanzinnige ervaring. Alleen in Argentinië beleef je zulke onvergetelijke avonturen.

Kleurrijke bergen

Andere mooie plekken waar je zeker langs zult komen tijdens jouw goedkope rondreis door Argentinië zijn Cafayete en Hornocal. Cafayete is een echt wijndorpje, prachtig gelegen midden tussen de roodbruine bergen. De Serranía de Hornocal is een prachtige groep bergen. Tijdens een rondreis door Argentinië van 14 dagen zul je zeker de kans krijgen om wandelingen te maken door dit indrukwekkende gebied.

Op avontuur tijdens een goedkope rondreis door Argentinië

Zin om op avontuur te gaan? Boek dan nu een last minute rondreis door Argentinië. Bij Rondreisdirect heb je ruim de keuze uit verschillende opties. Je kunt helemaal zelf kiezen hoe lang je gaat, wanneer je gaat en wat je allemaal wilt zien. Je vindt er alleen de meest voordelige reizen. Binnen een mum van tijd heb je een avontuurlijke en goedkope rondreis door Argentinië geregeld.

Rondreizen vergelijken

Vergelijk 4 verschillende Rondreizen.

Vergelijk Rondreizen

Blog

© 2024 — rondreisdirect.nl — development by Harris Software