Peru

Rondreizen vergelijken

Vergelijk 6 verschillende Rondreizen.

Vergelijk Rondreizen

Een rondreis door het prachtige Peru

Wil jij een onvergetelijk avontuur beleven? Reis dan af naar Zuid-Amerika voor een rondreis door het prachtige Peru. Tijdens een rondreis door Peru val je van de ene verbazing in de andere. Het land van de Inca’s kent vele bezienswaardigheden. Van de groene Ballestas eilanden tot Arequipa, de witte stad. Je kijkt je ogen uit tijdens het rondreizen in Peru. Betreedt een hele nieuwe wereld en laat al je zintuigen optimaal genieten tijdens dit onvergetelijke avontuur.

Populaire Rondreizen

Divers land

Tijdens het rondreizen door Peru zul je zien dat het land enorm divers is. Je hebt in Peru werkelijk alle mogelijke landschappen. Van woestijnen tot bergen en van strand tot jungle. Een rondreis door Peru betekent dan ook heel veel verschillende natuur om je heen. Wie al eens eerder in Peru is geweest zal het ongetwijfeld beamen: je krijgt nooit genoeg van dit prachtige land!

Alle hoogtepunten in één reis

Een last minute rondreis boeken door Peru? Dan hoef je echt niet je hele bankrekening te plunderen. Bij Rondreisdirect vind je snel en gemakkelijk een goedkope rondreis door Peru, waarbij alle hoogtepunten de revue passeren. Zo bezoek je Machu Picchu, de befaamde verloren Inca-stad en maak je een mooie boottocht over het Titicacameer. Ook de Nazca lijnen, het grote mysterie van Peru, wil je natuurlijk zien tijdens de rondreis.

Kleurrijk Lima

Laat je meevoeren langs alle hoogtepunten van Peru tijdens een rondreis van 3 weken. De meeste reizen starten in Lima, de toegangspoort tot Peru. Hier vind je veel oude koloniale gebouwen in de meest bonte kleuren. Vooral de wijk Barranco is een feest om doorheen te wandelen. Hier doen alle kleurrijke huizen vol bloemen en versieringen je stijl achterover slaan van verbazing. Een andere prachtige wijk is Miraflores, waar je lekker kunt wandelen over de boulevard langs het strand.

De witte stad Arequipa

In Peru wordt je iedere keer weer verrast. Een van de mooiste steden die je zult tegenkomen tijdens het rondreizen door Peru is Arequipa. Deze stad ligt op een hoogte van maar liefst 2300 meter, aan de voet van de vulkaan Misti. Arequipa is de op één na grootste stad van het land en is werkelijk adembenemend. Een groot deel van de stad is namelijk vervaardigd uit wit lavasteen, wat Arequipa de bijnaam ‘witte stad’ heeft opgeleverd.

Peru, Argentinië, Chili en Bolivia

Boek nu jouw last minute rondreis door Peru en laat de magie beginnen. Je kunt de reis geheel naar eigen wensen en behoeften aanpassen. Wil je graag ook Bolivia bezoeken tijdens de rondreis door Peru? Geen probleem! Ook is het mogelijk je rondreis door Peru te combineren met een reis door Bolivia en Chili. Wil je helemaal geen enkel hoogtepunt missen, dan is de rondreis door Argentinië, Bolivia en Peru misschien iets voor jou. Een groter avontuur zul je niet snel beleven.

De reis van je leven

Een goedkope rondreis maken door Peru is een stuk makkelijker dan je denkt. Bij Rondreisdirect vind je direct jouw perfecte vakantie. Kies zelf waar je heen wilt en hoe lang je precies wilt blijven. Laat je meevoeren langs groene natuurgebieden, drijvende rieteilanden en tropische stranden. Ontrafel de mysteries van Peru en beleef de vakantie van je leven.

Rondreizen vergelijken

Vergelijk 6 verschillende Rondreizen.

Vergelijk Rondreizen

Blog

© 2024 — rondreisdirect.nl — development by Harris Software