Last Minute Rondreis Marokko

Rondreizen vergelijken

Vergelijk 17 verschillende Rondreizen.

Vergelijk Rondreizen

Laat je betoveren tijdens een rondreis door Marokko

Marokko: het land van de koningssteden, de hypnotiserende Sahara en het prachtige Atlasgebergte. Een rondreis door Marokko is voor velen een droom. Het Noord Afrikaanse land ligt op amper vier uur vliegen van Nederland. Toch voel je je er als in een hele andere wereld. Rondreizen door Marokko is een betoverende ervaring. Het land heeft talloze schatten die klaarliggen om ontdekt te worden.

Populaire Rondreizen

De vier koningssteden

Beleef een magische ervaring tijdens een rondreis langs alle hoogtepunten van Marokko. Absolute must see’s tijdens jouw rondreis door Marokko zijn de vier koningssteden: Marrakech, Rabat, Fès en Meknès. In deze bruisende steden komen al je zintuigen aan bod. Verleidelijke geuren, felle kleuren en sprookjesachtige muziek brengen je in een staat van ware euforie. Ontdek de prachtige moskeen, de verborgen binnenplaatsjes en prachtige tuinen.

Verleidelijk avontuur

Laat je verleiden door een avontuurlijke rondreis door het prachtige Marokko. Kies je voor een rondreis door Marokko van 15 dagen lang, dan heb je uitgebreid de mogelijkheid om alle hoogtepunten van het land te ontdekken. Bewonder grote steden, authentieke dorpjes en het indrukwekkende binnenland. In Marokko kun je het beste een rondreis maken met de auto. Dit is het beste vervoersmiddel om van het ene naar het andere mooie plekje te reizen.

Noord Marokko

Heb je zo’n 10 dagen de tijd, dan is dit precies genoeg om een rondreis door het noorden van Marokko te maken. Hier vind je koningssteden Fès en Meknès en kun je de Romeinse nederzetting Volubilis bezoeken, zo’n half uur rijden vanuit Meknes. Een andere tip voor wie een rondreis door Noord Marokko overweegt: rijd langs de blauwe stad Chefchouaen. In dit adembenemende stadje is werkelijk alles blauw, wat hele bijzondere plaatjes oplevert.

Zuid Marokko

Ook een rondreis door Zuid Marokko is prachtig om te maken. Het hoogtepunt van een rondreis van 8 dagen door dit deel van Marokko is de hoofdstad, Marrakech. Hier bezoek je het beroemde medina, het Jemaa El-Fnaa Plein, de Koutoubia-moskee en de prachtige tuin Jardin Majorelle. Ook kun je uitstapjes maken naar havenstad Essaouira en op ontdekkingsreis langs allerlei mooie woestijndorpjes.

Een feest voor de zintuigen

Tips voor rondreizen in Marokko: gebruik je zintuigen! Alleen dan geniet je optimaal van alles wat je hoort, ziet en ruikt. Drink muntthee in de woestijn, laat je overrompelen door de schoonheid van de steden en kijk je ogen uit aan al het moois om je heen. Wanneer je over een van de vele markten wandelt geniet je optimaal van de exotisch geurende kruiden, fonkelende spiegels en felgekleurde kleden en kussentjes. Rondreizen door Marokko is een feest voor de zintuigen.

Een goedkope rondreis door Marokko

Een goedkope rondreis in Marokko? Het is absoluut mogelijk! Een last minute rondreis door Marokko hoeft helemaal niet veel te kosten. Bij Rondreisdirect heb je ruim de keuze uit verschillende opties. Je kunt jouw Marokko vakantie helemaal naar eigen voorkeuren aanpassen, totdat het de perfecte rondreis is voor jou. In Marokko komen al jouw exotische reisdromen tot leven.

Rondreizen vergelijken

Vergelijk 17 verschillende Rondreizen.

Vergelijk Rondreizen

Blog

© 2024 — rondreisdirect.nl — development by Harris Software