Last Minute Rondreis Indonesië

Rondreizen vergelijken

Vergelijk 12 verschillende Rondreizen.

Vergelijk Rondreizen

Een trip door Indonesië

Een prachtig land om doorheen te trekken is Indonesië. Dit afwisselende en wonderschone land heeft iedere reiziger iets te bieden. Je kunt er vulkanen beklimmen, duiken tussen de koraalriffen en wandelingen maken door uitgestrekte rijstvelden. Daarnaast kun je er uitgebreid cultuur snuiven en honderden indrukwekkende tempels bezoeken. Maak een rondreis door Indonesië en ontdek de populairste regio’s: Bali, Java en Sumatra.

Populaire Rondreizen

Maak een rondreis door Bali, Java en Sumatra

Hoewel ieder deel van Indonesië prachtig is, zijn de verschillende regio’s toch erg verschillend. Indonesië bestaat uit maar liefst 17.000 verschillende eilandjes. Hiervan wordt minder dan de helft bewoond. Veel reizigers kiezen ervoor om te gaan eilandhoppen tussen de populairste bestemmingen. Ook bij Rondreisdirect kun je een rondreis maken waarbij je zowel Java en Sumatra als Bali ontdekt.

Een individuele rondreis over Bali

Het allerbekendste en meest bezochte eiland van Indonesië is Bali. Tijdens een rondreis over Bali zul je zien dat de bekende vakantiebestemming veel meer is dan mooie stranden en luxe resorts. Je bezoekt er het tempelcomplex Gunung Kawi, de heilige berg en vulkaan Gunung Agung en het sprookjesachtige Klungkung Paleis. Andere leuke tips voor activiteiten tijdens een individuele rondreis op Bali: maak een fietstocht door de rijstvelden, ga cultuur snuiven in het kunstenaarsstadje Ubud of natuurlijk relaxen op het strand.

Grote steden in Java

Java is het meest centrale eiland van Indonesië en tevens het meest moderne. Hier vind je allerlei belangrijke steden als Jakarta, Yogyakarta en Surabaya. Tijdens een rondreis over Java kun je allerlei prachtige historische bouwwerken ontdekken. Het is de perfecte plek om alles te weten te komen over het rijke verleden van Indonesië. Ook bezoek je hier Gunung Merapi, de meest actieve vulkaan van het land.

De prachtige natuur van Sumatra

Sumatra is op Borneo na het grootste eiland van Indonesië. Het eiland staat bekend om de prachtige, ongerepte natuur. Tijdens een rondreis over Sumatra mag je spannende een jungle trektocht dan ook zeker niet overslaan! Sta oog in oog met wilde orang-oetans, maak een boottocht over Lake Toba en bezoek het schitterende Maimun Paleis in Medan. Op Sumatra is genoeg te ontdekken voor een heerlijke rondreis van 10 dagen of zelfs langer.

Jouw perfecte vakantie

Droom je ervan om heel Indonesië te ontdekken? Dan is een rondreis naar Java, Sumatra en Bali zeker iets voor jou. Bij Rondreisdirect heb je de keuze uit allerlei goedkope vakantie aanbiedingen. Zo vind je altijd een vakantie die perfect bij jou past. Zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk om tijdens de rondreis andere plekken als Lombok of de paradijselijke Gili eilanden te bezoeken. Je past het reisschema helemaal aan naar jouw voorkeuren.

Heel Indonesië ontdekken

Last minute boeken is geen probleem. Je boekt regelt binnen enkele minuten een luxe rondreis over Sumatra, Java en Bali van 15 dagen, met privéchauffeur. Je hebt de keuze uit reizen van verschillende bekende aanbieders. Denk hierbij aan FOX en TUI. Maak nu een droomreis en ontdek heel Indonesië voor een voordelige prijs.

Rondreizen vergelijken

Vergelijk 12 verschillende Rondreizen.

Vergelijk Rondreizen

Blog

© 2024 — rondreisdirect.nl — development by Harris Software