Last Minute Rondreis Egypte

Rondreizen vergelijken

Vergelijk 9 verschillende Rondreizen.

Vergelijk Rondreizen

Een last minute rondreis door Egypte

Het land van Cleopatra, farao’s, sarcofagen en mummies ontdekken? Stop met dromen en boek nu een last minute rondreis door Egypte! Rondreizen door Egypte betekent heel veel avontuur. Egypte is het perfecte land voor een bijzondere en afwisselende rondreis. Je vindt er oneindig veel mooie plekken, waaronder oude tempels, islamitische architectuur, prachtige woestijngebieden en heerlijke stranden. Alle toeristische bestemmingen zijn bereikbaar met het openbaar vervoer en het reizen is zeer betaalbaar. Een goedkope rondreis door Egypte is dan ook zo geregeld!

Populaire Rondreizen

Piramiden: de wonderen van Egypte

Een van de redenen dat veel reizigers kiezen voor een rondreis door Egypte is omdat zij piramiden willen zien. Deze Egyptische bouwwerken zijn eeuwen geleden gebouwd als grafmonumenten en ontzettend indrukwekkend vanwege hun enorme formaat. De meest beroemde piramide die je zult tegenkomen tijdens het rondreizen door Egypte is die van Cheops in Gizeh. Deze piramide is maar liefst 146 meter hoog. Van de zeven klassieke wereldwonderen is deze piramide de enige die bewaard is gebleven.

Het Dal der Koningen

Naast het zien van piramiden, zal ook het Dal der Koningen een diepe indruk achterlaten op iedereen die een rondreis door Egypte maakt. Deze vallei ligt nabij Luxor en behoort tot de meest belangrijke archeologische vindplaatsen van het land. Je kunt hier meer dan zestig verschillende koningsgraven bezoeken. Zo vind je er onder andere het graf van Toetanchamon en Ramses VIII. Een last minute rondreis door Egypte is niet compleet zonder een bezoekje aan deze vallei en het bijbehorende museum.

Een nijlcruise langs alle hoogtepunten

Een leuke manier om je te verplaatsen tijdens een rondreis door Egypte, is door middel van een nijlcruise. De rivier de Nijl is duizenden kilometers lang en brengt je langs alle mooie plekken van het land. Tijdens een nijlcruise bezoek je alle hoogtepunten van Egypte, zoals Luxor en Aswan. Maak je een lange rondreis door Egypte van bijvoorbeeld 15 dagen? Dan wordt het maken van een nijlcruise zeker aangeraden!

Avonturen beleven

Boek een rondreis door Egypte en zie in 8 dagen alles wat dit mooie land te bieden heeft. Ga snorkelen in de Rode Zee vol koraal en tropische vissen. Bezoek de wereldberoemde tempelcomplexen van Tarnak vol sfinxen. Wandel rond door de Siwa oase, omringd door dadel- en olijfbomen. Beklim de 2285 meter hoge Mozesberg en geniet van het prachtige uitzicht. Een rondreis door Egypte is ontzettend mooi en avontuurlijk!

Cultuur snuiven in Egypte

Je beleeft het ultieme avontuur tijdens een rondreis door Egypte. Piramides, sfinxen en natuurlijk de Nijl, je ziet ze allemaal! Een goedkope rondreis door Egypte is zo geregeld. Maak zelf je keuze uit de verschillende vakanties van Rondreisdirect. Je kunt jouw Egypte vakantie helemaal naar eigen voorkeur aanpassen, zo wordt het de perfecte rondreis. Bezoek dit bijzondere land en bekijk met eigen ogen de meest beroemde archeologische vondsten ooit. In Egypte raak je nooit uitgekeken!

Rondreizen vergelijken

Vergelijk 9 verschillende Rondreizen.

Vergelijk Rondreizen

Blog

© 2024 — rondreisdirect.nl — development by Harris Software