Last Minute Rondreis Brazilië

Rondreizen vergelijken

Vergelijk 4 verschillende Rondreizen.

Vergelijk Rondreizen

Rondreizen door Brazilië

Met Rondreisdirect reis je naar de meest exotische bestemmingen van de wereld. Wat dacht je bijvoorbeeld van een rondreis door Brazilië? Dit tropische Zuid Amerikaanse land heeft van alles te bieden. Je raakt er nooit uitgekeken en kunt genieten van allerlei prachtige bezienswaardigheden. Tijdens een rondreis in Brazilië geniet je van paradijselijke stranden, uitbundige steden en avontuurlijke tochten door de natuur.

Populaire Rondreizen

Vrolijk en avontuurlijk

Rondreizen door Brazilië betekent heel veel afwisseling. Tijdens een rondreis door het enorme land kom je allerlei verschillende landschappen tegen. Zo bezoek je natuurlijk de wereldberoemde regenwouden, maar kom je ook langs bruisende steden als Rio de Janeiro en Copacabana. Een rondreis door Brazilië is één groot avontuur. Van kleurrijke straten tot vrolijke Brazilianen en swingende samba, de vreugde van het land is aanstekelijk.

Paradijselijke stranden

Tijdens jouw rondreis in Brazilië kom je tal van hoogtepunten tegen. Zo bezoek je bijvoorbeeld de indrukwekkende Foz do Iguaçu watervallen en het bijzondere draslandgebied Pantanal. Natuurlijk krijg je ook uitgebreid de kans om te ontspannen. Op het bounty eiland Ilha Grande kun je genieten van niks anders dan rust, zon, zee en strand. Nippend van een cocktail kijk je uit over de meest prachtige vergezichten. De stranden van Brazilië zijn zeker geen straf.

Tropisch klimaat

Jouw rondreis door Brazilië zal zeer afwisselend zijn. Het land is zo immens groot dat er verschillende klimaten heersen. Wanneer het bij ons zomer is, is het in Brazilië winter en andersom. In het zuiden van het land valt in de zomermaanden veel regen. Van juni tot augustus kan het dan ook vrij fris zijn in de avonden. Van december tot en met maart komt de temperatuur echter ruim boven de 30 graden uit. Je geniet dan van een tropisch klimaat met ontzettend veel zonuren.

Rio de Janeiro

Het absolute hoogtepunt tijdens een van de rondreizen door Brazilië is natuurlijk Rio de Janeiro. Deze metropool wordt door velen geroemd als de mooist gelegen stad ter wereld. Het is niet voor niets dat de stad hoog op de bucketlist staat van menig reiziger. Naast het wereldberoemde beeld van Cristo Redentor, ofwel Christus de Verlosser, op de top van de Corcovado berg, zijn er nog veel meer hoogtepunten. Zo mag je de nationale bibliotheek, de stadschouwburg en Estádio do Maracanā zeker niet missen tijdens het rondreizen door Brazilië.

Exotische flora en fauna

Tijdens een rondreis in Brazilië kun je als natuurliefhebber je geluk niet op. In de Pantanal leven maar liefst 650 soorten vogels en meer dan 100 zoogdiersoorten. Met een beetje geluk spot je er niet alleen capibara’s maar ook kaaimannen en jaguars. Een jeep- of bootsafari door de Pantanal en Amazone is een absolute must tijdens het rondreizen door Brazilië.

Rondreis door Brazilië en Argentinië

Klaar voor de reis van je leven? Boek dan een last minute rondreis door Brazilië. Hiervoor hoef je echt niet diep in de buidel te tasten. Via Rondreisdirect vind je gemakkelijk een leuke en goedkope rondreis door heel Brazilië. Nog meer van de wereld zien in een korte tijd? Boek dan een rondreis door zowel Brazilië en Argentinië. Deze twee prachtige landen liggen klaar om door jou ontdekt te worden.

Rondreizen vergelijken

Vergelijk 4 verschillende Rondreizen.

Vergelijk Rondreizen

Blog

© 2024 — rondreisdirect.nl — development by Harris Software