Schotland

Rondreizen vergelijken

Vergelijk 7 verschillende Rondreizen.

Vergelijk Rondreizen

Een bijzondere rondreis door Schotland

Schotland, het land van kilts en doedelzakken. Maar ook het land van Schotse Hooglanden en de eeuwige zoektocht naar het monster van Loch Ness. Schotland is een stuk mooier dan veel mensen denken. Door veel reizigers wordt het land zelfs een van de mooiste bestemmingen van Europa genoemd. Tijdens het rondreizen door Schotland zul je zien dat dit niet voor niets is: Schotland is vol met prachtige natuur. Boek nu een rondreis door Schotland en ontdek dit schitterende land.

Populaire Rondreizen

Auto, bus of trein

Je kunt zowel met de auto of de bus rondreizen door Schotland. De wegen zijn er goed onderhouden en alle hoogtepunten zijn gemakkelijk bereikbaar. Ook is het mogelijk om een rondreis door Schotland per trein te maken. Het voordeel hiervan is, dat je dan niet op de weg hoeft te letten en optimaal kunt genieten van het mooie uitzicht. En mooi uitzicht: daar kun je op rekenen.

Kastelen

Tijdens jouw rondreis door Schotland zul je zien dat het land vol is met bezienswaardigheden. Van schattige kleine dorpjes tot prachtige steden, overal is wel iets te zien. Schotland staat vooral bekend om zijn indrukwekkende botanische tuinen en de grote hoeveelheid kastelen die er te vinden zijn. Edinburgh Castle, Eilean Donan Castle, Scone Palace, Culzean Castle en Striling Castle, het zijn slechts een paar voorbeelden van prachtige kastelen die je kunt bezoeken tijdens het rondreizen door Schotland.

Woeste natuur

Ook prachtige natuurparken zul je zeker tegenkomen tijdens een rondreis vakantie in Schotland. Tijdens een georganiseerde rondreis wordt ervoor gezorgd dat je geen enkel hoogtepunt van Schotland mist. Je zult dan ook zeker de mogelijkheid krijgen om te genieten van de panoramische uitzichten van de Schotse Hooglanden. Dit woeste natuurgebied wordt gekenmerkt door bergen, meren, watervallen en diepe kloven. Thrillseekers kunnen er de hoogste berg van het land, Ben Nevis, beklimmen.

Schotland en Ierland bezoeken

Tijdens een rondreis door Schotland met de auto heb je in principe genoeg aan 10 dagen. Dit is ongeveer de hoeveelheid tijd die je nodig hebt om alle hoogtepunten te bezoeken, of je jouw rondreis door Schotland nu met eigen auto of met de trein maakt. Heb je extra lang de tijd en wil je nog meer zien? Dan kun je een rondreis door Schotland én Ierland boeken. Zo combineer je de hoogtepunten van beide landen met elkaar.

Op verkenningstocht

Als je jouw rondreis door Schotland met eigen vervoer maakt, kies je zelf wanneer je vertrekt en hoe lang je weg blijft. Ideaal voor wie een last minute rondreis door Schotland wil maken. Wie weinig tijd heeft kan een korte rondreis maken langs een paar mooie plekken in Schotland. Bezoek dan de absolute hoogtepunten als Edinburgh, Isle of Skye en Loch Ness. In dit geval zul je genoeg hebben aan een rondreis van 6 dagen waarbij je met de auto Schotland verkent.

Voor ieder wat wils

Een last minute rondreis door Schotland is zo geregeld. De routes zijn helemaal voor je uitgestippeld op de kaart. Alles wat jij nog hoeft te doen is te genieten van de rondreis door Schotland. Proef een typische Schotse whisky, stap in de fameuze Jacobite train of bekijk kunst in de National Galleries of Scotland. Er is voor iedereen iets leuks te doen. Een rondreis door Schotland is dan ook erg leuk om te maken met kinderen.

Rondreizen vergelijken

Vergelijk 7 verschillende Rondreizen.

Vergelijk Rondreizen

Blog

© 2024 — rondreisdirect.nl — development by Harris Software