Last Minute Rondreis China

Rondreizen vergelijken

Vergelijk 6 verschillende Rondreizen.

Vergelijk Rondreizen

Een adembenemende, goedkope rondreis door China

Rondreizen door China is een droom voor velen. Het is een avontuur dat je je gehele leven bij zal blijven. Er is geen groter contrast mogelijk dan tussen Nederland en China. Niet alleen de mensen, taal en gewoonten zijn er totaal anders dan bij ons. Ook het landschap biedt ontzettend veel afwisseling. Van bergen tot kleurrijke bloemenvelden en immens grote steden, je kijkt je ogen uit tijdens een rondreis door China.

Populaire Rondreizen

Speciaal uitgestippeld voor jou

China is een ontzettend groot land en kent daardoor heel veel verschillende gebieden. Het kan dan ook lastig zijn om te bepalen wat je allemaal wilt zien tijdens een rondreis door China. Gelukkig hebben wij speciaal voor diegenen die nog niet precies weten waar ze allemaal heen willen, speciale rondreizen ontwikkeld naar alle hoogtepunten van China. Boek een goedkope rondreis door China voor 14 dagen of reis gedurende 3 weken langs alle hoogtepunten van het land. Bij Rondreisdirect profiteer je van allerlei rondreis tips voor China.

Rondreizen door China

Wie dacht dat hij alles wel zo’n beetje gezien had moet zeker een rondreis maken door China. Tijdens het rondreizen door China kom je tot het besef dat de wonderen de wereld nog niet uit zijn en dat sprookjes misschien toch wel bestaan. Wie oog in oog heeft gestaan met de beroemde levensgrote beelden van het terracottaleger weet dat de wereld nog tal van verrassingen heeft om te ontdekken.

De Chinese muur

De absolute hoogtepunten van een rondreis door China is natuurlijk de Chinese muur. Deze toeristische trekpleister is gemakkelijk te bezoeken vanuit Beijing en daarom goed te combineren met een bezoek aan de moderne stad. De eeuwenoude verdedigingswal heeft een lengte van ruim 6.000 kilometer lang. Wie de Chinese muur van dichtbij heeft kunnen bezichtigen zal dit niet snel vergeten. Het is een duizelingwekkende ervaring die diepe indruk achterlaat.

Van authentiek en traditioneel tot hypermodern

China is een land van uitersten. Waar je in het binnenland kleine dorpjes vind waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan, wordt je in grote steden weer verbluft door de hypermoderne architectuur en techniek. In grote steden als Shanghai en Peking weet je niet waar je moet kijken, zo druk is het er. De torenhoge skylines laten zelfs de meest ervaren reiziger snakken naar adem. Tijdens een rondreis door China beleef je een mooie combinatie van oude tradities en hedendaagse steden.

Privé of met een groep

Of je nu een rondreis door Zuid China wilt maken of je rondreis door China wilt combineren met een bezoekje aan Tibet, alles is mogelijk. Je kunt zowel een groepsreis boeken als een privé rondreis door China maken. Laat je verrassen door de ongerepte natuur, hoge bergen en prachtige authentieke dorpen. China blijft verrassen.

Een last minute rondreis door China

Er is zoveel te doen tijdens een rondreis door China. Shanghai, Peking, Hongkong, het zijn slechts een paar voorbeelden van metropolen in dit reusachtige land. Iedere stad heeft zijn eigen kenmerken en eigenaardigheden en is de moeite van het bezoeken zeker waard. Wacht geen minuut langer en boek nu jouw last minute rondreis door China.

Rondreizen vergelijken

Vergelijk 6 verschillende Rondreizen.

Vergelijk Rondreizen

Blog

© 2024 — rondreisdirect.nl — development by Harris Software