~ Miami ~

Een zonnige rondreis door MiamiHet zonnige, vrolijke Miami laat diepe indruk achter op iedereen die er geweest is. De stad in het zuidoosten van Florida is een echte toeristenfavoriet. Tijdens een rondreis door Miami zul je direct begrijpen waarom de stad zo populair is. Behalve het tropische klimaat en de feestelijke atmosfeer zijn er ook nog allerlei leuke bezienswaardigheden die Miami tot zo’n mooie bestemming maken. Hier lees je de leukste tips voor jouw Miami rondreis.

Een bruisend uitgaansleven

Miami is een van de meest bezochte steden van de Verenigde Staten. De stad is vooral populair vanwege de warme temperaturen, de paradijselijke stranden en de gezellige mix van Amerikaanse en Caribische cultuur. Een rondreis door Miami staat garant voor heel veel feesten. Na een dagje chillen op het strand trekken bezoekers massaal naar Ocean Drive. Deze promenade is het hart van het uitgaansleven in Miami. Hier vindt je gezellige strandtenten, glamoureuze clubs en sfeervolle terrassen. De perfecte ingrediënten voor een feestelijke avond.

Kleurrijke architectuur

Een ander element dat Miami tot zo’n leuke stad maakt, zijn de kleurrijke huizen. Deze geven Miami een vrolijk aanzien. Vooral het Art Deco District is leuk om doorheen te wandelen. Hier vindt je een grote verzameling aan pastelkleurige huizen, afkomstig uit de jaren ’20. Het is het centrum van de artdeco architectuur. Je schiet er de mooiste plaatjes en wordt er direct vrolijk van alle bonte kleuren om je heen.

Little Havana

Een ander leuk hoogtepunt tijdens jouw rondreis door Miami en de rest van Florida, is Little Havana. Deze Cubaanse wijk ligt in het centrum van Miami en is vernoemd naar de gelijknamige hoofdstad van Cuba. Je waant je hier dan ook direct in Cuba of Spanje. Proef de gezellige sfeer van Little Havana en luister naar Latijnse muziek terwijl je een echte Cubaanse sigaar rookt. Little Havana is een van de hipste én gezelligste wijken die je zult tegenkomen tijdens je Miami rondreis.

Ontspannen op het eiland Key West

Wil je naast je rondreis door Miami, ook de rest van Florida ontdekken? Ook dat is mogelijk met een rondreis via Rondreisdirect. Hier vind je een grote hoeveelheid aan goedkope, last minute aanbiedingen. Bijvoorbeeld voor een rondreis door Miami en Key West. The Keys zijn eilanden ten zuiden van Miami. Je komt hier helemaal tot rust op de paradijselijke stranden. Kleurrijke strandhuisjes, gezellige barretjes en palmbomen overal om je heen: Key West is een echte aanrader tijdens een rondreis door Miami, Florida.

New York en Miami: de perfecte combinatie

Ten slotte is het ook mogelijk om een rondreis naar New York en Miami te maken. Hierbij combineer je twee totaal verschillende steden met elkaar. De glamour en feestelijke sfeer van Miami vormen een groot contrast met het mooie, hippe New York. Tijdens een rondreis door New York en Miami bezoek je allerlei hoogtepunten. Denk hierbij aan Central Park, de Brooklyn Bridge en natuurlijk Times Square. De ultieme combinatie van shoppen, cultuur en lekker genieten op het strand.