~ Maleisiƫ ~

Een prachtig afwisselend landEen heerlijke lastminute vakantie in Maleisië. Het is een prachtig en afwisselend land. Maleisië kent zeer veel hoogtepunten, waaronder de enorm rijke cultuur. Het land heeft veel verschillende gebieden die het land een erg aantrekkelijke vakantiebestemming maken. De economie van dit land draait al jaren erg goed en hoeft het daarom niet per se te hebben van de toeristen. Dit komt door de positieve PR en de steeds voordeligere vluchten. Je kunt in Maleisië ook erg mooi duiken, met vele prachtige soorten vissen en waterplanten. Daarnaast hebben de steden, jungle en nationale parken ook veel te bieden. Ga op rondreis door Maleisië en geniet van deze wereld.

Een rondreis door Maleisië: het beste van Azië

Tijdens een rondreis door Maleisië beleef je Azië op z’n best. Groene theeplantages, woeste jungles en paradijselijke eilanden, je vindt het er allemaal. Tegelijkertijd is de lokale bevolking ontzettend vriendelijk en beschaafd en is het landschap er mooi en divers. Een ander bijkomend voordeel van rondreizen door Maleisië is dat het er ontzettend goedkoop is. Je bent slechts een paar euro per dag kwijt aan eten en drinken. Dit maakt een goedkope rondreis door Maleisië een perfecte vakantie optie.

Jungles

Jouw goedkope rondreis door Maleisië brengt je langs de meest afwisselende landschappen. In de jungles bij Taman Negara beleef je een authentieke ervaring tussen de ongerepte natuur. Je vindt hier allerlei exotische planten en dieren en wandelt er langs idyllische kleine dorpjes. Ook de eilanden van Langkawi zijn bedekt met grote jungles waar je geweldige tochten kunt maken. Een bijzondere ervaring zoals je die alleen beleeft tijdens een rondreis door Maleisië.

Paradijselijke stranden

Ook op het gebied van zon, zee en strand wordt je niet teleurgesteld tijdens het rondreizen door Maleisië. Op eilanden als Perhentians en Tioman kun je geweldig zonnen, snorkelen en zwemmen in het helderblauwe water. Een rondreis door Maleisië van 3 weken is de perfecte combinatie van stad, strand en natuur. Je ontdekt en ziet van alles en hebt tegelijkertijd genoeg tijd om lekker tot rust te komen.

Kuala Lumpur

Natuurlijk wil je tijdens jouw rondreis door Maleisië de hoofdstad Kuala Lumpur bezichtigen. De chaotische, drukke stad maakt ongetwijfeld diepe indruk. De architectuur is er een combinatie van historische koloniale gebouwen en moderne bouwwerken. Het letterlijke en figuurlijke hoogtepunt van de stad zijn de 88 verdiepingen tellende Petronas Towers. Andere tips voor mooie highlights zijn het National History Museum, het Dataran Medeka plein en de Batu Caves.

Cameron Highlands

De infrastructuur is erg goed in Maleisië, dit maakt rondreizen comfortabel en gemakkelijk. Na alle drukte van de steden reizen veel vakantiegangers af naar de Cameron Highlands. In dit groene gebied ben je omringd door thee- en fruitplantages en kun je even ontsnappen aan alle drukte. Het gebied ligt vrij hoog, waardoor het er lekker koel is. Een bijkomend voordeel waar je zeker van zult genieten.

De perfecte route uitstippelen

Wie maar kort de tijd heeft wil natuurlijk zoveel mogelijk zien van het prachtige Maleisië. Kies je bijvoorbeeld voor de rondreis door Maleisië van 2 weken, dan zul je keuzes moeten maken. Gelukkig helpt Rondreisdirect jou met het samenstellen van de perfecte vakantie. Jouw goedkope rondreis brengt je langs de mooiste plekken in Maleisië. Denk hierbij aan de historische stad Malakka, het prachtige eiland Penang en de Kinabatangan rivier met al zijn diersoorten.

Combinatie reizen

Je kunt je rondreis door Maleisië perfect combineren met een bezoekje aan Singapore. Tijdens een rondreis door zowel Singapore als Maleisië kijk je je ogen uit en geniet je van alle indrukken. Ook kun je ervoor kiezen je rondreis door Maleisië te combineren met Borneo. Wil je nog meer zien in korte tijd? Dan is de rondreis door Singapore, Maleisië en Bali de ideale optie voor jou. Heel veel tijd voor avontuur en ontspanning!